ABT

ABT_QS7_002_edited
ABT_TTS_120years_006
abt_04_a6_4g0_edited_edited

ABT  on vuonna 1896 perustettu saksalainen yritys, ja 1967 perustettu ABT Sportsline on perustana nykyiselle toiminnalle. ABT:llä on vankka tausta moottoriurheilussa lukuisat mestaruudet eri luokissa mm. DTM ja monen merkkiluokan operointi AUDI:n tai VW:n lukuun. Täältä saatava know how siirtyy siviiliautoihin myytäviin tuotteisiin.

 

Jatkuva kehitys, uusien tavoitteiden asettaminen ja niihin yltäminen kuuluvat ABT:n filosofiaan. Yrityksellä on ainutlaatuista osaamista ja kokemusta vuosikymmenien takaa, joiden tulokset näkyvät nykypäivänä sekä kilparadoilla että perusarjessa. Tiivis yhteistyö johtavien tekniikan asiantuntijoiden Audin ja VW:n kanssa takaa luotettavat ja tehokkaat tulokset.

"From the racetrack to the road"

ABT on perheyritys, jolla on pitkän linjan omistautuminen alaan. Yrityksen sisäinen intohimo on tuonut menestystä, ja tänä päivänä yritys on maailman suurin Volkswagen Groupin autojen varustelija.

Vakiintuneen asemansa ja teknillisen osaamisensa ansiosta yritys pystyy takaamaan asiakkailleen ja kumppaneilleen palveluitaan myös pitkälle tulevaisuuteen.

ABT tarjoaa markkinoiden parhaita takuuratkaisuja, jotka ovat voimassa myös koko Pohjoismaissa. Lähtökohtaisesti takuu on voimassa kaksi vuotta aina 100 000 ajokilometriin asti maakohtaiset erot huomioon ottaen.

ABT testaa tuotteensa tarkasti ja laajasti sekä Kemptenin kehityskeskuksen dynoissa sekä pelkät moottorit, että koko autot ja siihen vielä lopulliset testit  julkisilla teillä. Tuotteet valmistetaan yksilöllisesti, esimerkiksi tehonlisäykset moottorikohtaisesti moottorin yikuormittumisen ja muiden ongelmien estämiseksi.