top of page

Myymme laadukkaita ja arvostettuja putkistoja autosi äänen ja suorituskyvyn parantamiseen. Päämerkkimme ovat Remus ja IPE sekä ABT Sportsline(VAG) ja AC Schnitzer(BMW).

Jos näiden valmistajien valikoimista ei löydy sopivaa, niin etsimme sen autoosi esim. Stone Exhaust Fox Exhaustin tai AWE Exhaustin valikoimista.

REMUS

REMUS on maailmanluokan peluri ja markkinajohtaja sport-putkistoissa. Heidän kuuluisa Sound Dyno Room on ainutlaatuinen ja suurimpia äänistudioita Euroopassa ja siksi voidaankin sanoa, että Remus putkistoissa on yksi parhaista äänistä markkinoilla, eikä vain ääni vaan myös laatu on erittäin korkealla tasolla, kuitenkin järkevään hintaan, uskallamme väittää Remuksella olevan paras hinta/laatusuhde!

Meillä on samat verottomat hinnat kuin tehtaalla ja toimitusvalmius/-aika on useimmiten vain viikko tilauksesta. Tämän mahdollistaa modernin tehtaan ja sitoutuneen henkilöstön joustava yhteistyö ja töitä tehdäänkin tarvittaessa 3-vuorossa eli kellon ympäri.

Remus putket tehdään kevennetystä ruostumattomasta teräksestä ja onkin rosteriputkistojen kevein!  Myös  titaniumista löytyy joitain erikoiserikois malleja.

Image_BMW_M3_Competition_4_edited
RS3-R_Hangar-31
DSC_8800-m3-by-ac-schnitzer-heck-acssport-rot (1)
Remus

KAIKKI MERKIT

AUDI, SEAT, SKODA, VW

BMW, MINI

PUTKISTOT

ABT

ABT putkistot on tarkkaan juuri kyseiseen automalliin suunniteltu ja takaa parhaan sopivuuden sekä fyysisesti, että teknisesti ja laatu on korkein mahdollinen ja äänimaailma hillityn sporttinen.

ABT putkistot ovat aina EC hyväksyttyjä!

ABT

AC SCHNITZER

High Performance pakoputkistot

Ac Schnitzer vaimentimet ja putkistot on tehty korkealuokkaisesta V2A ruostumattomasta teräksestä ja niihin saa mallista riippuen erilaiset tail pipet eli ulostulot, erityisesti ACS power kitin kanssa saadaan viimeisteilty ulkonökö ja optimoitu tehonlisäys sopivaksi säädetyn vastapaineen ansiosta.

Kaikki putkistotyypit käyvät läpi tarkan testauksen sekä äänilaboratoriossa ja ulkona liikenteessä.

ACS putkistot ovat kaikki EC hyväksyttyjä!

 

 

AC Schnitzer
IPEexhaust

IPE EXHAUST

iPE is a time-tested, reliable producers of the highest quality Valvetronic product. Our craftsmanship and technological innovation are second to none. We specialize in after-market high-performance exhaust systems for upscale model supercars. Our mission is to provide you, the discerning consumer, with an advanced exhaust system that reflects your personal commitment to quality and reliability while making every one of your journeys an incredible experience.

 

IPE-8

IPE-8

IPE-5

IPE-5

IPE-7

IPE-7

IPE-6

IPE-6

IPE-1

IPE-1

IPE-3

IPE-3

IPE-2

IPE-2

IPE-4

IPE-4

bottom of page