Myymme laadukkaita ja arvostettuja putkistoja autosi äänen ja suorituskyvyn parantamiseen. Merkkeihimme kuuluvat Remus, ABT Sportsline ja AC Schnitzer. Jos näiden valmistajien valikoimista ei löydy sopivaa, niin etsimme sen autoosi Acrapovicin, Fox Exhaustin tai AWE Exhaustin valikoimista.

PUTKISTOT

 

REMUS

REMUS on maailmanluokan peluri ja markkinajohtaja sport-putkistoissa. Heidän kuuluisa Sound Dyno Room on ainutlaatuinen ja suurimpia äänistudioita Euroopassa ja siksi voidaankin sanoa, että Remus putkistoissa on paras ääni, eikä vain ääni vaan myös laatu on erittäin korkealla tasolla, kuitenkin järkevään hintaan. Meillä on samat verottomat hinnat kuin tehtaalla ja toimitusvalmius/-aika on useimmiten vain viikko tilauksesta. Tämän mahdollistaa modernin tehtaan ja sitoutuneen henkilöstön joustava yhteistyö ja töitä tehdäänkin tarvittaessa 3-vuorossa eli kellon ympäri.

Remus putket tehdään kevennetystä ruostumattomasta teräksestä tai titaniumista.

ABT

ABT putkistot on tarkkaan juuri kyseiseen automalliin suunniteltu ja takaa parhaan sopivuuden sekä fyysisesti, että teknisesti ja laatu on korkein mahdollinen ja äänimaailma hillityn sporttinen

 

AC SCHNITZER

High Performance pakoputkistot

Ac Schnitzer vaimentimet ja putkistot on tehty korkealuokkaisesta V2A ruostumattomasta teräksestä ja niihin saa mallista riippuen erilaiset tail pipet eli ulostulot, erityisesti ACS power kitin kanssa saadaan viimeisteilty ulkonökö ja optimoitu tehonlisäys sopivaksi säädetyn vastapaineen ansiosta.

Kaikki putkistotyypit käyvät läpi tarkan testauksen sekä äänilaboratoriossa ja ulkona liikenteessä.

 

 

 
 

© 2016 KÖNIG OY

 

+358 (0) 400 553 443

info@konig.fi

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon