top of page
Image_BMW_M3_Competition_4_edited
Image_Cupra_Formentor_VZ5_3
VW GOLF GTI VIII_edited

Remus sai alkunsa Itävallan Grazissa vuonna 1990 viiden ihmisen innostuksesta. Osallistumisestaan IAA näyttelyyn ensi kertaa perustamisvuonna 1990 on vauhti ollut kovaa ja yritys  kasvanut pienestä perheyrityksestä maailmanlaajuiseksi markkinajohtajaksi, toiminnan ulottuessa 60:een maahan. Tänä päivänä Remus on tärkeä liikekumppani monille tahoille aina ajoneuvovalmistajista lähtien.

 

Remus käyttää uusinta tekniikkaa valmistustavoissaan, joka takaa tuotteiden erinomaisuuden. Työntekijöiden ammattitaito on olennainen tekijä täydellisen tuotteen valmistusprosessissa.

 

Yrityksen perusperiaate pakoputkien valmistuksessa on yhdistelmä ääni- , lämpö- ja mekaniikkaominaisuuksia, ja kyseiset ominaisuudet ovatkin tavaramerkkejä yrityksen tutkimus- ja kehittämistyölle. Remuksen monipuoliset tutkimuskeskukset mahdollistavat modernit tilat tuotekehitykselle ja varmistavat yrityksen paikan maailman johtavana varustelijana.

 

Remus on myös vahvasti mukana moottoriurheilussa, ja yrityksen filosofiassa alusta asti oleellinen osa onkin ollut sitoutuminen kyseiseen alaan.

REMUS

bottom of page